Doe het zelf met een zelfbouwpakket

Doe het zelf met een zelfbouwpakket

Doe het zelf met een zelfbouwpakket en bespaar meer dan 25.000 euro

Zelfbouwpakketten of doe het zelf bouwpakketten zijn een geweldige manier om geld te besparen op bouw- of renovatieprojecten. Wie een beetje handig is kan heel veel geld besparen door een deel ervan zelf te doen. Voor bijna alles zijn zelfbouwpakketten verkrijgbaar. De doe-het-zelfpakketten zijn er in alle soorten en maten, van kleine badkamerrenovatie tot grote woningrenovatie. Ze kunnen voor elk type project worden gebruikt, of het nu een eenmalige klus is of iets dat regelmatig moet worden gedaan. Verschillende bouwpakketten voor ventilatie, sanitair, elektriciteit, verwarming en zelfs voor zonne-energie worden dikwijls op maat van uw bouwproject gemaakt. Zo heb je nadien ook geen overschotten waar je uiteindelijk niets mee kan aanvangen.

Zelfbouwpakket kopen

Een standaard bouwpakket zal dikwijls niet 100% voldoen aan de gestelde wensen. Maak een lijstje met de verwachtingen van het bouwpakket. Dit kan gaan over de kwaliteit van het materiaal, het merk en de bediening van de toestellen. Bespreek daarom met de leverancier van het bouwpakket wat u met het doe het zelf bouwpakket wilt doen. Op die manier kan de verkoper een zelfbouwpakket samenstellen aan uw gestelde eisen. Vergelijk de prijzen tussen verschillende merken en aangeboden materialen. Een doe-het-zelfpakket koop je best van een bekend en betrouwbaar merk. Vraag ook welke keuringen er achteraf nodig zijn en wie de bevoegde instanties zal aanstellen. Zelfbouwpakken waar na het plaatsen een keuring noodzakelijk is zijn ventilatie, sanitair, elektriciteit, verwarming, zonne-energie, enz…

Dienst na verkoop bij een zelfbouwpakket

Dienst na verkoop bij een zelfbouwpakketHet idee achter de doe-het-zelf kit is simpel. U koopt bijvoorbeeld een pakket om zelf uw elektriciteitskast in elkaar te zetten. Alle materialen zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar over de juiste tools te beschikken. Met de meegeleverde instructies zet je alles zelf in elkaar. Een erkend monteur van een doe-het-zelf bedrijf initieert, inspecteert en onderhoudt uw installatie. U bespaart tijd omdat u niet hoeft te wachten tot de volgende aannemer aan de slag gaat. Je kunt in je eigen tempo werken en je kunt rekenen op de leverancier als je hulp nodig hebt bij de installatie.

Opleiding – zelfbouwpakket plaatsen

Wie geen ervaring heeft met het plaatsen van een zelf bouwpakket kan bij sommige leveranciers van deze doe het zelf pakketten een dagopleiding volgen. Het installeren van een systeem is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Er zijn duidelijke instructies om de installateur door dit proces te leiden. De installatiecursus leert ze hoe ze de ruimte kunnen voorbereiden en op een correcte manier alle delen van het zelfbouwpakket vakkundig kunnen monteren en aansluiten.

Zelfbouw zonnepanelen – groene energie

Zelf zonnepanelen plaatsen ? Zonne-energie is de beste energiebron, het is er in overvloed en het is schoon. De beschikbare hoeveelheid is gigantisch en de zonnepanelen zijn ook niet duur. Dit maakt zonne-energie een goede optie voor iedereen die geld wil besparen op de elektriciteitsrekening. Zonnepanelen kun je zelf thuis installeren en met een bouwpakket kun je in een mum van tijd beginnen met het opwekken van elektriciteit. De kit bevat zonnepanelen, omvormer, accubank en andere componenten. De zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en slaan het op in de accubank voor gebruik ’s nachts of tijdens bewolkte dagen. De omvormer zet gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom die compatibel is met huishoudelijke apparaten. Het thermische systeem  combineert de  panelen met een zonneboiler en zorgt voor de productie van warm water en verwarmingsondersteuning.

Zelfbouwpakket elektriciteit

Zelfbouwpakket elektriciteit smart homeDe componenten in een zelfbouw elektriciteitspakket kunnen afzonderlijk worden aangeschaft door degenen die hun eigen systeem willen installeren of als onderdeel van een installatieservice die door sommige bedrijven wordt aangeboden. Het installatieplan voor uw huis of kantoor kan in enkele minuten worden gegenereerd met behulp van een ontwerptool. Kies uit een reeks plattegronden en projecttypes om een plattegrond te genereren die bij uw behoeften past.

Zelfbouwers zijn verantwoordelijk het slijpen en plaatsen van inbouwdozen, leggen van de kabels en het maken van aansluitingen aan de stekkerdozen. De zekeringenkast is in veel gevallen voor gemonteerd en volledig uitgerust met zekeringen en stroom verliesschakelaars.

Bouw zelf een badkamer om van te dromen

Er zijn twee manieren om uw droombadkamer te creëren. De eerste is om een nieuwe badkamer te kopen, die goedkoper kan zijn dan een renovatie. Dit geeft u de mogelijkheid om uw badkamer volledig van de grond af aan te passen. De tweede manier is om je bestaande badkamer te renoveren en deze te veranderen in de droombadkamer die je altijd al wilde hebben.

bouw een badkamer van je dromen Baden douches zelfbouw badkamermeubels zelfbouw badkamerkranen zelfbouw en badkamer accessoires zijn verkrijgbaar in een zelfbouw totaalpakketOok hier zijn veel zelfbouwpakken voor badkamers te vinden. Het is perfect mogelijk van zowel een nieuwe badkamer als van de oude te renoveren badkamer een 3D-animatie te laten maken. Dit geeft je een beter beeld hoe je toekomstige droombadkamer er zal uitzien.

Combineer de nieuwste badkamer technieken met je al bestaande badkamerinstallatie. De zelfbouwpakketten kan je volledig laten samenstellen aan de hand van een grondplan en/of foto’s van je bestaan de badkamer-ruimte.

Baden, douches zelfbouw, badkamermeubels zelfbouw, badkamerkranen zelfbouw en badkamer accessoires zijn verkrijgbaar in een zelfbouw totaalpakket.

Een verwarmingssysteem zelfbouwpakket kiezen.

Bij het verwarmen van een huis moet je de juiste keuze maken. Je kan kiezen voor een zelfbouw verwarmingssysteem op basis van een condensatieketel, convertoren, vloerverwarming, airco of een energiezuinige warmtepomp. Enkele bekende leveranciers van zelfbouwpakketten zijn easykit, sack zelfbouw en selfmatic.

Avatar foto

Uw vakman